Termeni și condiții

 1. Condiții de utilizare

Accesul și utilizarea site-ului www.quartier-azuga.ro („Site-ul„) este furnizat de societatea QUARTIER AZUGA S.A. (denumită in continuare ”QUARTIER AZUGA”) în termenii și condițiile stabilite mai jos. Prin accesarea și utilizarea Website-ului veți fi obligat să respectați acești termeni. Vă rugăm să rețineți că acești termeni pot suferi modificări din când în când, astfel încât ar trebui să fie verificați în mod regulat. Utilizarea în continuare a acestui site web va fi considerată ca fiind acceptarea termenilor și condițiilor actualizate sau modificate.

 1. Utilizarea site-ului web

Recunoașteți că veți utiliza site-ul web numai în scopuri legale, pentru uzul personal sau pentru uzul intern al afacerii dumneavoastră.

 1. Drepturi de autor

Toate drepturile de autor, mărcile comerciale, drepturile de design, brevetele și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe acest site sunt deținute de QUARTIER AZUGA sau de licențiatorii săi. Toate notificările privind drepturile de autor din orice materiale originale trebuie păstrate.

Acordă QUARTIER AZUGA o licență mondială, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, copia, reproduce, procesa, modifica, publica, transmite și afișa orice conținut pe care îl trimiteți pe site în orice scop.

Acest site web nu poate fi modificat, dezasamblat, descompilat sau supus ingineriei inverse în niciun fel. Nicio parte a site-ului web nu poate fi reprodusă fără permisiunea noastră expresă.

 1. Disponibilitate

Deși ne străduim să ne asigurăm că disponibilitatea site-ului web rămâne ridicată și să menținem continuitatea site-ului web, internetul nu este întotdeauna un mediu stabil și nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul web nu este disponibil în orice moment. Accesul la Site-ul web poate fi suspendat temporar și fără notificare prealabilă în cazul unei defecțiuni, întrețineri sau reparații a sistemului sau din motive independente de voința noastră. Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec în furnizarea sau întârziere a furnizării unui serviciu prin intermediul acestui site web, ca urmare a oricărui eveniment care se află în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv (fără a se limita la) greve, defecțiuni ale sistemelor sau ale accesului la rețea, incendii, explozii sau defecțiuni accidentale ale oricărui furnizor terț de telecomunicații sau de servicii.

 1. Încălcarea termenilor și condițiilor site-ului web

În cazul în care considerăm că ați încălcat oricare dintre acești termeni de utilizare acceptabilă a site-ului web, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate, inclusiv, dar fără a se limita la:

 1. Să vă avertizez.
 2. Acțiuni în justiție împotriva dvs. pentru rambursarea tuturor costurilor pe bază de despăgubire care rezultă din încălcare.
 3. Retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dumneavoastră de a utiliza site-ul nostru.
 4. Dezvăluirea unor astfel de informații către autoritățile de aplicare a legii, după cum considerăm în mod rezonabil că este necesar.

Ne excludem răspunderea pentru acțiunile întreprinse ca răspuns la încălcarea acestor termeni de utilizare acceptabilă a site-ului web. Răspunsurile descrise mai sus nu sunt limitate, iar noi putem lua orice altă măsură pe care o considerăm adecvată în mod rezonabil.

 1. Declarații de renunțare la răspundere

Accesul și utilizarea site-ului web se face pe propriul risc. Site-ul web este furnizat „așa cum este”.  QUARTIER AZUGA nu oferă nicio garanție, declarație sau angajament cu privire la conținutul acestui site web. Acolo unde este cazul, drepturile dumneavoastră legale nu sunt afectate de acești termeni. În special, QUARTIER AZUGA nu garantează că acest site web este lipsit de viruși sau bug-uri și alte elemente de natură distructivă. Sunteți responsabil pentru implementarea unor proceduri și verificări suficiente (inclusiv verificări antivirus și alte verificări de securitate) pentru a satisface cerințele privind acuratețea și securitatea datelor introduse și ieșite.

QUARTIER AZUGA nu va fi responsabilă pentru daune, pierderi (directe, indirecte sau indirecte), cheltuieli, răspunderi, pierderi de profit sau costuri rezultate din utilizarea, accesul sau încrederea în informațiile furnizate de către angajații, agenții sau subcontractanții săi în legătură cu, conținute sau disponibile prin intermediul site-ului său.

 1. Legături către și de la alte site-uri web

În toate cazurile în care site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri și resurse furnizate de terțe părți, aceste linkuri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră și nu reprezintă o aprobare. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse și, ca atare, nu oferim nicio garanție sau afirmație cu privire la conținutul acestora și QUARTIER AZUGA nu are nicio răspundere în legătură cu niciunul dintre acestea (inclusiv, dar fără a se limita la, răspunderea care rezultă din orice acuzație că conținutul oricărui site terț încalcă orice lege sau drepturile oricărei persoane sau este obscen, defăimător sau scandalos).

 1. Date cu caracter personal

QUARTIER AZUGA va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor („GDPR”) și cu legile suplimentare privind protecția datelor. Pentru a afla mai multe despre modul în care utilizăm datele dvs. personale, puteți accesa Politica de confidențialitate a site-ului nostru web aici. 

 1. Drept și jurisdicție

Acest acord și orice litigiu care decurge din acesta vor fi guvernate de legea română. Orice litigiu sau reclamație care decurge din sau în legătură cu acest acord sau cu formarea acestuia (inclusiv litigiile sau reclamațiile necontractuale) va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din România.

 1. Contactați-ne

Ne puteți contacta prin e-mail la: office@quartier-azuga.ro

Showroom-ul este disponibil pentru vizionare