Quartier Azuga

Stadiul Lucrărilor

August 2023

Lucrările la structura din beton sunt finalizate în proporție de aproape 90%, am avut deja ocazia să ne bucurăm de priveliștea de la etajul 5 din clădirile A și B. Lucrările de cărămidă la interior și exterior au început în acest timp și deja la finalul lunii August 2023 parterul, etajele 1 și 2 erau finalizate. De asemenea, izolație intrados placă peste subsol este aproape finalizată și lucrările de instalații se derulează în paralel la subsol si parter.

În acest video subliniem și lucrările de infrastructură importante ce se derulează în proximitatea proiectului. Pasajul de la Doamna Ghica urmează să fie deschis la începutul lunii Septembrie 2023, ce va decongestiona traficul în zonă și va asigura un timp de călătorie cu mașina de aproximativ 10 minute în zona Aviației/ Pipera. În același timp, lucrările de amenajare la promenada din fața proprietății au pornit, urmând să se realizeze conexiunea cu promenada deja amenajată în direcția Parcului Plumbuita – în curând ne vom bucura de un acces pietonal pe marginea lacului până la parcurile Plumbuita și Tei.

Rulează videoul

Stadiul Lucrărilor - Video

Stadiul Lucrărilor - Foto

Iunie 2023

Lucrările la structura din beton au fost finalizate în propoție de aproximativ 45%. Planșeul peste etajul unu de la clădirea A și elementele verticale din etajul unu de la clădirea B au fost executate la sfârșitul lunii Iunie 2023.

De asemenea, au fost finalizate lucrările de hidroizolare și compactare în jurul pereților subsolului din clădirile A și B, precum și lucrările de excavare a fundației zidului de sprijin spre zona de nord a proprietății.

În acest video subliniem faptul că balcoanele sunt conectate cu elemente structurale de întrerupere termică care minimizează transferul pierderilor de căldură, ajută la reducerea zgomotului exterior înregistrat în apartamente și asigură prevenirea formării mucegaiului pe termen lung.

Rulează videoul

Stadiul Lucrărilor - Video

Stadiul Lucrărilor - Foto

Aprilie 2023

Lucrările de săpătură au fost finalizate și cele două macarale turn montate. S-a finalizat radierul a celui de-al doilea subsol, iar elementele verticale, precum și rampa auto între subsolurile 1 și 2 sunt în curs de execuție – al doilea subsol găzduiește spații tehnice și o rampă de acces auto la subsolul 2 al blocului C ce face parte din faza II de dezvoltare.

Radierul primului subsol comun pentru clădirile A și B a fost finalizat în proporție de 80% (4 din cele 5 zone de turnare sunt finalizate). În paralel, urmează lucrările de armare a elementelor verticale – primele elemente verticale au fost deja turnate. Subsolul comun pentru faza I de dezvoltare (clădirile A & B) adăpostește locuri de parcare subterane, spații de depozitare, încăperi tehnice, circulație verticală (lift și scări) precum și spații de gestionare a deșeurilor cu acces direct atât din interiorul cât și din exteriorul clădirilor.

Rulează videoul

Stadiul Lucrărilor - Video

Stadiul Lucrărilor - Foto

Februarie 2023

Forarea piloțiilor de beton armat a fost finalizată pentru siguranța excavațiilor de-a lungul granițelor vecinilor noștri. De asemenea, în acest timp s-au finalizat și piloții de fundație din beton armat de sub clădiri, împreună cu toate testele de calitate necesare, inclusiv testele de capacitate de încărcare. Lucrările de excavare au fost finalizate pentru clădirea A și vor fi finalizate în curând și pentru clădirea B. Betonul de egalizare a fost recent turnat sub fundația clădirii, iar sistemul de zid de sprijin spre vecinii pozitionați la sud-vest a fost executat. Racordul principal de apă precum și pregătirea pentru racordarea ulterioară la diversele rețele de utilități au fost executate în limitele șantierului.

Rulează videoul

Stadiul Lucrărilor - Video

Stadiul Lucrărilor - Foto

Ianuarie 2023

Lucrările de construcție la Quartier Azuga faza I au început în data de 14 Noiembrie 2022. Organizarea șantierului, demolarea structurilor existente din cadrul proprietăți precum și curățarea terenului au fost finalizate până la sfârșitul anului 2022. Forarea a peste 96 de piloți din beton armat a început la sfârșitul anului 2022. Acești piloți sunt folosiți ca piloți de excavare de siguranță pentru a asigura siguranța gropii de excavare și a construcțiilor vecinilor noștri. Alți 61 de piloți din beton armat sunt executați ca piloți de fundație adânci sub clădiri – acești piloți adânci de fundație sunt esențiali pentru stabilitatea clădirilor. Lucrările de excavare au pornit la începutul lunii Ianuarie 2023, în timp ce curățarea malului lacului din fața proprietății era deja în derulare la sfârșitul lunii Ianuarie 2023.

Rulează videoul

Stadiul Lucrărilor - Video

Stadiul Lucrărilor - Foto

Ești interesat de unul din apartamentele noastre?