Servicii design interior

O companie specializată cu servicii complete de design interior

Fabiani Design

12% discount la lista de prețuri normală​!

În calitate de viitor rezident al Quartier Azuga, aveți ocazia excelentă de a beneficia de serviciile Fabiani Design, o companie specializată cu servicii complete de design interior, pentru a vă ajuta să creați o experiență unică de viață în apartamentul dumneavoastră la un preț competitiv.

Clienții Quartier Azuga au oportunitatea să selecteze una dintre următoarele două opțiuni:

1

Ofertă personalizată pentru apartament, care include servicii de consultanță, design și amenajare.

2

Ofertă prestabilită standard sau premium pentru apartament, care include servicii de proiectare și amenajare.

Credem că este important să luați în considerare colaborarea cu o companie specializată de design interior pentru a vă ajuta să creați cea mai bună experiență de viață în cadrul apartamentului dumneavoastră.

Acest parteneriat exclusiv cu Fabiani Design este menit să vă ajute să realizați acest lucru, într-un mod convenabil și accesibil, ca serviciu complet integrat atunci când sunteți proprietarul unui apartament la Quartier Azuga.

"Ne aduce multă bucurie să știm că viitorii rezidenți Quartier Azuga au opțiunea de a beneficia de servicii excelente de design interior la prețuri competitive. Am colaborat cu Fabiani Design în proiectul nostru rezidențial anterior, Quartier Gramont, și ne-am dorit să extindem scopul de aplicare al acestui parteneriat pentru Quartier Azuga, având în vedere cât de încântați au fost clienții noștri anteriori de serviciile Fabiani Design."

Adi Steiner, Partener,
STC Partners

"Ne-am dorit foarte mult să facem parte din povestea Quartier Azuga pentru că apreciem calitatea proiectului și echipa de dezvoltare. Am fost implicați în cadrul proiectului încă din etapa de proiectare, ceea ce înseamnă că înțelegem foarte bine particularitățile apartamentelor și conceptul ansamblului rezidențial. Acest lucru ne ajută în crearea unei experiențe unice de viață pentru viitorii rezidenți Quartier Azuga."

Adela Fabian, Antreprenor,
Fabiani Design

About Fabiani Design

”Transformăm idei în opere de artă”

Fabiani Design este o companie specializată cu servicii complete de design interior, cu sediul în Bucuresti, România. Compania activează pe piața din România din anul 2018 și a oferit servicii specializate de design interior pentru peste o sută de proiecte.

Viziunea noastră este că fiecare spațiu ar trebui să vă inspire să vă trăiți cea mai bună viață. Esența designului interior va fi întotdeauna despre oameni și despre modul în care trăiesc. Puteți vedea mai multe despre noi și activitatea noastră accesând paginile de mai jos: