Quartier Azuga

Premii și Certificări

Proiectul Rezidențial al Anului

În data de 2 Noiembrie 2023 a avut loc gala de premiere “Gala Premiilor Real Estate Magazine” unde au fost recunoscute cele mai de succes proiecte din domeniul imobiliar din România.

Quartier Azuga a fost declarat câștigător în cadrul categoriei PROIECTUL REZIDENȚIAL AL ANULUI în cadrul GALA PREMIILOR REAL ESTATE 2023 organizată de către Real Estate Magazine.

Mai jos puteți vizualiza un video și imagini din cadrul galei de premiere cu Andrei Ștefan, reprezentant STC Partners și Quartier Azuga, care a avut plăcerea să ridice premiul acordat și să transmită câteva cuvinte din partea întregii echipe: “Suntem pionieri în București și România, reușind să aducem un proiect super sustenabil cu multiple facilități într-o gama de prețuri competitivă. Mulțumim foarte mult pentru recunoașterea muncii depuse!”

Rulează videoul

"Dezvoltare Rezidențială Sustenabilă"

În data de 29 Iunie 2023 a avut loc gala de premiere “Romanian Property Awards” unde au fost recunoscute cele mai de succes proiecte din domeniul imobiliar din România. Jurizarea proiectelor a fost realizată de către un panel independent, jurați londonezi veniți special la București pentru primele premii reale naționale. 

Quartier Azuga a fost singurul proiect premiat din categoria “Dezvoltare Rezidențială Sustenabilă” – o categorie provocatoare unde ultimele tendințe internaționale de sustenabilitate din domeniu au fost urmărite în procesul de jurizare al proiectelor.

Mai jos puteți vizualiza o poză cu parte din echipa STC Partners (Adi & Andrei) prezentă la Gala Romanian Property Awards și o poză cu premiul care între timp și-a găsit un loc confortabil în cadrul biroului de vânzări.

De asemenea, vă invităm să accesați documentația suport ce a a fost pregătită pentru înscrierea proiectului în concurs unde puteți vedea mai multe despre ce soluții sustenabile utilizăm la Quartier Azuga și ce beneficii vor aduce acestea pentru dumneavoastră ca și viitor rezident.

Rulează videoul

Vezi interviul integral pe Youtube

„Dezvoltatorii și-au propus încă din stadiul de proiectare un cartier rezidențial prietenos cu mediul, înconjurat de natură, dar totuși conectat la centrul orașului, punând accent pe calitatea materialelor și a soluțiilor alese la standarde nZEB și Green Homes. Un cartier gândit să transmită energie pozitivă și să reprezinte un mod de viață, nu doar locul în care dormi, mănânci sau lucrezi.” – ROGBC

Showroom-ul este disponibil pentru vizionare