Cartier select, consolidat cu știință, rafinament și multă pasiune

Quartier Azuga, un mod de viață...

Quartier Azuga a fost gândit să reprezinte un mod de viață, nu doar locul în care dormi, mănânci sau lucrezi. Este căminul ce-ți transmite emoții pozitive, mulțumire și o bucurie intensă încă de la început, din momentul în care te vei muta.

Fiecare detaliu a fost bine analizat și luat în considerare în dezvoltarea conceptului Quartier Azuga, pentru a asigura experiența optimă comunității viitoare. Proiectul este creat ca un mini-cartier, consolidat cu știință, rafinament și multă pasiune.

Amplasat într-o zonă verde, cu vedere spre lac, ansamblul se distinge prin unicitatea sa, conferită atât de liniștea și priveliștile relaxante din jurul complexului (orientat spre lac), compartimentarea eficientă a apartamentelor și multiplele facilități de care rezidenții se vor bucura.

Quartier Azuga va deveni un proiect reper în zonă, fără îndoială, iar comunitatea se va bucura de o calitate a vieții foarte ridicată.

Clubhouse

Spațiu comun special amenajat pentru toți rezidenții cu o suprafață generoasă la interior de peste 100 m² și o grădină de aproximativ 90 m².

Certificare nZEB și Green Homes

Proiectul beneficiază de o eficiență energetică ridicată, datorită utilizării panourilor fotovoltaice, pompelor de căldură, încălzirea în pardoseală și a sistemului de recirculare a aerului printre altele, toate acestea aducând, în final, costuri de întreținere foarte mici.

Înconjurat de verdeață, cu vedere spre lac și facilități multiple, simți că trăiești fiecare minut.

Peste 50% dintre apartamente beneficiază de vedere spre lac, o zonă de promenadă cu o deschidere de aproape 100m la lac o să fie amenajată, în timp ce 35% din suprafața terenului este alocată spaților verzi, printre care un loc de joacă și un parc special amenajat pentru câini.

Localizare ideală

Vedere spre lac

Înconjurat de verdeață

Facilități multiple

Showroom-ul este disponibil pentru vizionare