Cartier select, consolidat cu știință, rafinament și multă pasiune

Quartier Azuga, un mod de viață...

Quartier Azuga a fost gândit să reprezinte un mod de viață, nu doar locul în care dormi, mănânci sau lucrezi. Este căminul ce-ți transmite emoții pozitive, mulțumire și o bucurie intensă încă de la început, din momentul în care te vei muta.

Fiecare detaliu a fost bine analizat și luat în considerare în dezvoltarea conceptului Quartier Azuga, pentru a asigura experiența optimă comunității viitoare. Proiectul este creat ca un mini-cartier, consolidat cu știință, rafinament și multă pasiune.

Amplasat într-o zonă verde, cu vedere spre lac, ansamblul se distinge prin unicitatea sa, conferită atât de liniștea și priveliștile relaxante din jurul complexului (orientat spre lac), compartimentarea eficientă a apartamentelor și multiplele facilități de care rezidenții se vor bucura.

Quartier Azuga va deveni un proiect reper în zonă, fără îndoială, iar comunitatea se va bucura de o calitate a vieții foarte ridicată.

Clubhouse

Spațiu comun special amenajat pentru toți rezidenții cu o suprafață generoasă la interior de peste 100 m² și o grădină de aproximativ 90 m².

Certificare nZEB și Green Homes

Proiectul beneficiază de o eficiență energetică ridicată, datorită utilizării panourilor fotovoltaice, pompelor de căldură, încălzirea în pardoseală și a sistemului de recirculare a aerului printre altele, toate acestea aducând, în final, costuri de întreținere foarte mici.

Înconjurat de verdeață, cu vedere spre lac și facilități multiple, simți că trăiești fiecare minut.

Peste 50% dintre apartamente beneficiază de vedere spre lac, o zonă de promenadă cu o deschidere de aproape 100m la lac o să fie amenajată, în timp ce 35% din suprafața terenului este alocată spaților verzi, printre care un loc de joacă și un parc special amenajat pentru câini.

Localizare ideală

Vedere spre lac

Înconjurat de verdeață

Facilități multiple